logo
Hunseröds
Bed & Breakfast
English Nederlands
Meny

Om oss och Hunseröds gård

Hunseröd ligger nästan mitt i Skåne och gården är mycket naturskönt belägen i skogen, omgiven av våra ängar och med utsikt över vår lilla sjö.

Hunseröds gård byggdes 1865 och stallet, där gästrummen nu finns i ena halvan, byggdes 1927. Gården var under största delen av 1900-talet en domänverksägd arrendegård. Vi köpte den 1988 av Domänverket och har bott här sedan dess.

Under vintern och våren 2005 byggde vi om en del av stallet till gästrum, kök och gemensamma utrymmen. Vi strävade efter att skapa moderna rum med hög standard men samtidigt att bevara den gamla stilen inne och ute. Fasaden är t ex till största delen bibehållen, likaså bjälkar och murade väggar invändigt. I början av sommaren 2005 tog vi emot de första gästerna i vårt "Bed & Breakfast".

Familjen består av Catarina och Lars och två barn, Viktor 19 år och Oskar 17 år. Vi tycker alla mycket om djur, så till familjen hör också hundarna Ziri och Coffee, katterna Cissi, Mister och Tesla, hästarna Quality, Copri, Flashen och Barbie, kossorna, kaniner och hönsen. När det gäller fritidsintressen så rider Catarina, Viktor och Oskar gärna en tur i skogen medan Lars hellre flyger modellflyg eller cyklar mountainbike.

Oavsett om ni bara vill koppla av i lugn och ro eller om ni vill njuta av naturen mer aktivt så kommer ni att trivas här. Hunseröd är också en bra utgångspunkt för utflykter runt om i Skåne och vi hjälper gärna till med tips och vägbeskrivningar.

Välkommen till oss!

Catarina och Lars, Viktor och Oskar

Lars o Ziri Viktor o Oskar Bollspel Catarina Oskar
Följ oss på Facebook
Bo på Lantgård

Vi är medlemmar i Bo på Lantgård. Kvalitetsklassning:
ax ax ax ax ax "förstklassigt"

Hunseröd, Perstorp
Tel: 0733-207060, 0709-959091
e-mail: info@hunserod.se